Vikke-kittie och Lowa

Vikke-kittie och Lowa

lördag 9 maj 2009

09-05-10

Jag har haft det både roligt och tråkigt under denna korta perioden inför snart är det 1 års dag mellan mig och bumbi-björnen och jag vill inte att det ska komma saker emellan... och jag tänker att jag har tagit reda på det mesta bra för den delen för jag har sparat i hopa pengar och tat reda på fakta på det vi ska åka till och så väntar jag på rätt till fälle tills vi ska åka tkr jag. helst vill jag på våran ett års dag. jag vill det här mest av allt :) för att jag kan :) och det bästa att jag har självmant lagt ut pengar på detta :D

Vänner: -------->
Manda: Som faaaaaaaaaaan att jag och fiha saknar dej och du är den bästaste drogen som har hänt mig den 14 feb 08.då blev vi gifta :)jag kmr i håg att du hade en dålig period o du har turen att leka med dig då för jag hjölpte dej när du mådde som dåligast. och du är en av dem personen som jag har fallit för som en bra vän för dej du räddade min värld o jag din värld. du måste ge tid och jag ge tid så jag kan leka med dig och ha en mysig tjejkväll med dig :) <3 låt detta inte så svårt det finns som värld går ner åt fel håll när man inte leker med dig. glömt inte att jag litar fortf. starkt på dej <33 du för blir en av dem vännerna som jag vill åldras med.
älskaer dej <3

Emma:
Mitt inre vill åt ditt inre på nåt sätt jag känner att det funkar att prata med dig och du är öppen även om du går genom saker.började bli knäckt/lessen när hon kände sig bara kunde lita på några som hon står nära men jag fårstår att det är jobbigt när man inte kan öppna sig för mig kanske för vi har kännt varandra i snart i 1 år.men typ:S vad får man tillbaka känner man och jag som tänkte att jag ÄR nåt för hon för jag är öppen och söt&snäll . hmm kanske ska snacka med hon om detta eller så sakta men säkret har hon inte tänkt så långt men jag vill gärna ha mer tid att umgås med hon men samtiiidigt känner man hinder men jag låter inte hindret stoppa mig även om jag är knas& ärlig men typ 1åår är mkt för mig i mitt hjärta med vänner som jag har&åldras med.
mitt hjärta säger oxå att du kan lita på mig för jag är så öppen och att du behöver inte känna nåt tvång för mig...jag förstår att du kanse inte känner så men det är så.vi kanske inte är på samma nivå men du betyder för mig med.om du bara visste hur jag tänker på dej och att det är snart ett år sedan. jag vill inte mista dej emma dottie lux du är en speciell person som har nått som jag faller för som vän. varje jag gång när jag pratar med så vågar jag inte säga detta här som jag skriver måste ta mitt mod och säga det.

Joakim:
Min påg som jag är kär i och min bumbi-björn.
i bland när saker&thing faller i split så vill jag bara veta hur du känner när jag mår dåligt även om du kanske inte uppfattar mig så.men i bland blir det som jag inte kan ge dig tid så du kan höra av dig men när du är sjuk så kan du inte hjälpa det men jag tkr ändån du kan anstränga att skicka nåt sms för mig du älskar.kanske nåt att prata om men det har blivit som det har vatt nu att man hör av sig till dej.men ska fan ta ett snack över detta.but USE YOUR HEAD.
tkr samtidigt det är jobbigt när du har besvär med din rygg:( jag ger detta tid och ser med my own eyes how it flows in my body with adrenalines jumping likes bollx.

....................................................................................